Vizioni - Misioni

Vizioni - Misioni

Yazıcı-dostu sürüm

Vizioni

Rritja e numrit të miqëve të Turqisë dhe të njerëzve që krijojnë lidhje me Turqinë nga e gjithë bota.

 

Misioni

Rritja e njohjes, besueshmërisë dhe reputacionit të Turqisë në arenën ndërkombëtare.